Kleine Living Rooms

Men lijkt nooit te hebben, maar voldoende ruimte verfraaien kleine zalen is nogal een uitdaging zijn. De eerste versieren idee voor een kleine woonkamer die je nodig hebt uit te voeren is om de muren en plafonds schilderen in een “cool ‘kleur zoals vele schakeringen van blauw en groen. Verf het plafond in een kleur lichter dan de muren van de kamer laten lijken ruimer. Blijf bij een kleur gezin voor uw kleine woonkamer makeover en maak belangstelling voor de kamer met behulp van een combinatie van matte en glanzende verf van dezelfde kleur. Verf de muren in matte verf terwijl u glossy verf van dezelfde kleur voor raam en deur afwerking en for sierlijsten op de muren kunt gebruiken.

Opknoping behandelingen venster rechts van het plafond toevoegen aan de hoogte van de kamer, terwijl zacht weefsel of draperieën die zich uitstrekt tot de grond en dan komen er meer, en voegen elegantie en de formele kijken naar uw kamer. Gebruik van grote objecten is een moderne trend in kleine huiskamers en maakt lijkt ook groter. U kunt gebruik maken van een extra grote scherm, fotolijstje of patroon te maken de kamer kijk ruimer. Schermen u helpen om een persoonlijke hoek wonen of een aparte ruimte creëren, en worden vooral de voorkeur in appartementen waar er zijn niet genoeg kamers voor elk lid van de familie. Kleine versieren ideeën kunnen maken groot verschil voor de look van de huiskamer.

Kleine woonkamers zijn een dergelijk probleem, omdat de veelheid van functies is de verwachting uit te voeren, en het aantal en het bedrag van voorzieningen willen we graag aan tegemoet te komen. Traditioneel, woonkamers hebben reus meubelstukken en oversized accenten zoals tien-sectie bank volumineus leunstoelen en een nog grote-tv. Maar dit zijn allemaal niet praktisch voor gebruik in een klein appartement woonkamer en heeft een beroep te doen op levende grote klein trucs voor het maken van de beste en optimaal gebruik van uw kleine leefruimte. Kies een thema versieren op basis van uw favorite kleur, patroon, zoals Oosterse of Franse stijl en als rustiek, formele, of hedendaagse Victoriaans.

U kunt ervoor kiezen een non-traditioneel en ongebruikelijke huiskamer decor en aftrekken in uw individualiteit het maar voorzichtig genoeg om te blijven subtiel en het allemaal niet overdrijven. Tijdschriften met jouw favoriete superster op de omslag, of een Barbie Madonna gekleed in stijl getoond op je plank kan worden opgenomen in uw woonkamer inrichting te maken bijzondere en gastvrije voor je. Zoek naar kleinschalige meubels die gemakkelijk kan worden gevonden deze dagen. U mag kiezen uit grote meubels zoals de sofa item als het brandpunt van je kleine woonkamer. Als je een bank hebben, maar wil je focal point te verschuiven, voeg kleurrijke of ongebruikelijke accent stukken weg te nemen onder de aandacht van de grotere item.

Te veel kleine objecten kan ook leiden tot rommel, dus gebruik alleen wat absoluut noodzakelijk is. Als uw woonkamer voldoende ruimte beschikt, kiezen minder aantal grotere objecten dat grotere aantal kleinere items zoals stoelen vier moeten worden Loveseats vervangen door drie en beter nog door twee grote banken. Voor de doeltreffendheid wille kunt u gebruik maken van verschillende schaal van meubilair te. Een hoge kast, een staande klok, of hoge lamp in een kleine woonkamer wanneer alle andere kleine meubels en laag, voeg hoogte tot de kamer en kijk interessant. Combinatie gebruik van spiegels en licht fixtures het openstellen van de ruimte in een kamer. Een groot spiegel met omgevingslicht of verschillende kleine spiegels strategisch gelegen op een muur een unieke look kunt creëren voor uw woonkamer.

Keukengordijnen
Air Bed
Verstelbaar bed
Bed Types
Opknoping Foto
Chic Dorm Room Decor
Custom Bedroom Furniture
Living Room Accessoires & Design
Lace keukengordijnen
Slaapkamer Vloerbedekking
Building Kitchen Cabinet